Gyakori kérdések

FAQ

Hol található az apartmanház?

A Thermal Apartman Gárdony, Határ út 7. szám alatt található, az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő sorompós kemping- és parkolóbejáratával szemben.

Hol lehet parkolni?

Az apartmanház előtt és mellett saját, ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.

Mennyibe kerül az idegenforgalmi adó?

Az idegenforgalmi adó mértéke (melyet áraink NEM tartalmaznak) 430 Ft/fő/éj.

Mikor tudjuk elfoglalni/elhagyni az apartmant?

Az apartmant délután 14:00-tól 19:00-ig lehet elfoglalni (későbbi érkezés egyeztetés alapján). Az elutazás napján délelőtt 10:00 óráig kérjük elhagyni.

Milyen messze található a strand?

Az apartmanházzal szemben található a Gyógyfürdő, és annak kültéri élménystrandja. A belépőjegyekről az agarditermal.hu oldalon tájékozódhat. A Velencei-tó gyalog 20, autóval 5-6 perc.

Hol van étkezési lehetőség?

Minden apartman konyhával felszerelt. Pár utcával lejjebb pizzéria is található, a parton pedig számos étkezési lehetőség van. Minden apartmanban komplett gasztroajánló-tájékoztató várja vendégeinket.

Van-e internet és tévé a szálláson?

Az apartmanok műholdas tévével felszereltek, 80 tévécsatornával. A közös társalgóban található nagytévén 150 csatorna, ebből 36 HD adás fogható, melyek közt HBO és sportcsatornák is szerepelnek. Az apartmanház teljes területén 500Mbit-es wifi működik. 

Hogyan lehet fizetni?

A szállást weboldalunkról történő foglalás esetén bankkártyával, banki utalással, vagy SZÉP kártyával lehet fizetni. 

Mi található az apartmanokban?

Az apartmanokban található: TV, ágynemű, hajszárító, törölköző, felszerelt konyha edényekkel, evőeszközökkel, poharakkal, kávéfőző, főzőlap, mikrohullámú sütő, kisméretű hűtő és korlátlan WIFI.

Van-e kültéri kiülési, sütési lehetőség?

Az épület két 50nm-es emeleti terasszal rendelkezik, melyekre a vendégek az emeleti folyosón keresztül tudnak kijutni. Az itt elhelyezett székeket, asztalokat, napozóágyakat és grillezőt szabadon használhatják. Bográcsozásra is lehetőség van.

Háziállat behozható?

Az apartmanház állatbarát, háziállatot közepes testméretig áll módunkban fogadni, amennyiben az állat hangjával, vagy viselkedésével nem zavarja a ház rendjét és a többi vendéget. Kérjük hangos, koszoló, vagy túl eleven állatot ne hozzanak. Köszönjük!

Lehet-e bulit tartani?

A szálláshelyen a földszinten egy kb. 20-fős közösségi helyiség került kialakításra, továbbá az emeleti teraszokon lehet kisebb összejövetelt tartani. Felhívjuk ugyanakkor a leendő vendégeink figyelmét, hogy a hangoskodás és a hangos zenehallgatás szigorúan tilos, mert zavarja a többi vendég és a szomszédok nyugalmát! Emiatt bulira csak úgy van lehetőség, ha azt a belső térben tartják, és a társaság kibéreli a teljes szálláshelyet.

Honnan erednek a szobanevek? 🙂

A Velencei-tóra jellemző nevek ezek:

Korzó - A velencei Korzó homokos strandjáról kapta a nevét, mely a település központja

Jolle - Kisvitorlásról kapta a nevét, a tóra jellemző, tőkesúly nélküli hajókategória (jolle, nem "dzsolli" 😉 )

Bence - A velencei Bence hegyre utal, melyen kilátó is van

Ingó - A pákozdi Ingókövekről kapta a nevét

Madárdal - A dinnyésről induló Madárdal tanösvényről kapta a nevét

Holdfény - A gárdonyi Holdfény sétányról kapta a nevét.