a

Rólunk

Thermal Apartman - Agárd

A Thermal Apartman épülete az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő közvetlen szomszédságában, a tóparttól 20-30 perc sétára került kialakításra 2020/21-ben.

14 önálló, ezen belül 5 egybenyitható apartmanjával 30 fő befogadására alkalmas. A komfortos hőmérsékletről geotermikus fűtés gondoskodik, mely nyáron hűti, télen fűti a helyiségeket. Két 55m2-es, panorámás teraszával, a kb. 20 főt befogadni képes társalgójával, és a kerttel ideális helyszín családok, baráti társaságok elszállásolására szintúgy, mint a gyógyfürdőbe érkező egyéni utazók vendégül fogadására. Jól felszerelt kiskonyhával, étkezővel, fürdőszobával és tévével rendelkező apartmanjaink kedvező áron foglalhatók. A szállás teljes területén ingyenes wi-fi kapcsolat biztosított.

A Velencei-tó környékén számos kikapcsolódási lehetőség adódik, kezdve a népszerű, tavat megkerülő kerékpárúttól, a strandokon és a sukorói természeti látnivalókon keresztül a fesztiválokig, rendezvényekig.
A Thermal Apartman magánszálláshelyként üzemel, nem az agárdi gyógyfürdő része.

Apartmanjaink felszereltsége

14db, saját fürdőszobával, konyhával, 20 és 30m2 közötti alapterülettel rendelkező stúdiónk és apartmanunk a következő felszereltséggel bír: - Klíma/Fűtés - TV - WiFi - Grillterasz - Saját parkoló - Etetőszék - Indukciós főzőlap - Mikró - Kávéfőző - Hűtőszekrény - Felszerelt konyha: evőeszközök, poharak, csészék, étkészlet, edény, serpenyő

Honnan kapták az apartmanok a neveiket?

Minden apartmantípusnak különleges, velencei-tavi neve van. A Korzók a velencei homokos strandról kapták a nevüket. Jollénak hívják a kis, tőkesúly nélküli vitorlásokat a tavon. A Bence egy hegyre utal Velencén, ahol kilátó van gyönyörű panorámával. Az Ingó a pákozdi Ingókövek nevét viseli. A Madárdal egy tanösvény a Dinnyési Fertő természetvédelmi területen. A Holdfény pedig egy sétány neve Agárdon.