Spa & Fürdés

SPA&FÜRDÉS

Agárdi Gyógy- és Termálfürdő

Apartmanházunkkal szemközt található az agárdi termál és strand, melyet folyamatosan fejlesztenek. A gyógyfürdő természetesen beltéri, télen-nyáron üzemel, ahová beutalóval, vagy anélkül várják a fürdeni vágyókat. A nyári időszakban üzemelő, kültéri élménystrand pedig fiataloknak és időseknek egyaránt kiváló élményt biztosít.

Velence Resort & Spa

Szálláshelyünktől autóval 10 percre található a velencei fürdőkomplexum, ahol kül- és betéri élménymendencék, pezsgőfürdők, melegvizes medencék és stand várja az odalágotagókat. Többféle belépő létezik, lehet csak a földszinti medencékhez vásárolni, lehet az emeleti medencékhez és szaunákhoz, és lehet mindkettőhöz.

Strandok a Velencei-tónál

A tó déli és keleti partja mentén több strandot is találhat a fürdeni vágyó. Ezek közül az agárdi szabadstrand, és a fizetős Napsugár strand van a legközelebb hozzánk (gyalog kb. 20-25 perc). Ezek közül pici gyerekkel a Napsugárra érdemes ellátogatni, mert ott van lidós, kisvizes rész.

Meg kell még említeni a Velencei Korzót is, ahol a lidós, homokos partszakasz többszáz méter hosszú.

Fürdés kutyával

A Velencei-tóba hivatalosan nem lehet állatokat bevinni, egyetlen kivétel ez alól a velencei Drótszamár strand, ahol fürödhetnek a négylábúak is. A kutyások előszeretettel látogatják még a sukoró alatti, inkább horgászatra szánt, kevésbé frekventált partszakaszt is.